ydelser for Erhverv

Droner

ethan-weil-350019-unsplash

Inspektioner

 Vi tilbyder inspektioner af næsten alle slags bygninger og strukturer. Vi bruger avanceret software, som leverer 3d modeller, kort mm. Dette kan spare din virksomhed resourcer.

alexej-braitmayer-681757-unsplash

Filmproduktion

Vi leverer profesionelle droneoptagelser til filmproduktioner. Vi samarbejder med dig om at få smukke 4K optagelser i hus. Vi tilbyder også videoproduktion mm.

ayy bro

Dynamiske optagelser

Som det første firma i Danmark tilbyder vi videoproduktion med racerdroner. Dette giver et helt unikt perspektiv, og med høj hastighed kommer vi på tæt afstand af eksempelvis køretøjer.

Vælg os fordi

Dygtige og faglærte piloter

Vores piloter er alle uddannet og blandt de bedste i landet. Vi har alle flere års ekspertise i rygsækken og er stadig klar på nye udfordringer. Vores piloter udforsker konstant nye muligheder med droner.

brug af nyeste teknologi

Hos Jax er vi alle nørder og altid opdateret på den nyeste teknologi. Vi bruger specialdesignet udstyr, der jævnligt bliver opdateret, som ny teknologi bliver tilgængeligt.

Hurtig og effektiv kommunikation

Om vi snakker ansigt til ansigt, over telefonen eller på mail, så er vi altid klar til at opfylde dine behov så hurtigt og ubesværet som muligt.

Close Menu